Telusuri ing kene

Produk sesrch, kayata: relay termal, contactor, breaker (jinis plastik), starter, breaker miniatur, protector motor lan puluhan produk liyane.

Keuntungan kita

Kualitas kelas siji, layanan kelas siji, reputasi kelas siji.

Penjual Paling Apik

Perusahaan iki spesialis ing produksi: relay termal, contactor, breaker ...

ndeleng liyane

Babagan Kita

Sekumpulan riset ilmiah, pengembangan, manufaktur, penjualan, minangka salah sawijining perusahaan saham gabungan.

  • about us01

Yueqing JUNWEI Electrical Co., Ltd., dununge ana ing pemandangan resor Yandang Mountain ing Shanxi, kali muara Laut China Wétan, sing ana ing 104 negara dalan, mung 20 menit saka bandara Wenzhou nganggo mobil, segara lan udara transportasi trep banget, sekumpulan riset ilmiah, pengembangan, manufaktur, penjualan, minangka salah sawijining perusahaan saham gabungan.

Perusahaan iki spesialis ing produksi: relay termal, contactor, breaker (jinis plastik), starter, breaker circuit miniatur, protector motor lan puluhan produk liyane. kayata desain tampilan produk, gaya unik, garis alus, apik lan loman. Sambungake bagean miturut standarisasi desain, universalitas sing kuat, bisa dicocogake, kinerja lan struktur utawa luwih apik tinimbang standar industri sing relevan, kisaran produk, kualitas, kinerja stabil, sawetara produk bisa ngganti produk impor kanthi lengkap.

Ndeleng Liyane

Tur Pabrik

Peralatan canggih perusahaan, teknologi dewasa duwe peralatan deteksi canggih domestik.