TG Circuit Breaker

Katrangan singkat:

Pemutus sirkuit diferensial konsumen voltase murah Junwei, pemecah sirkuit, rega biru 3-36 KVA:

-Potong lan pateni kabeh piranti
- Nyegah kakehan lan sirkuit cendhak.
-Nindakake setelan ukuran kanggo matesi kekuwatan kontrak ERDF sing lengganan
- Priksa manawa personel dilindhungi kontak ora langsung lan nyegah risiko kobongan kanthi ngawasi level isolasi (versi diferensial)


Detail Produk

Tag Produk

Pemutus sirkuit diferensial konsumen voltase murah Junwei, pemecah sirkuit, rega biru 3-36 KVA:

-Potong lan pateni kabeh piranti
- Nyegah kakehan lan sirkuit cendhak.
-Nindakake setelan ukuran kanggo matesi kekuwatan kontrak ERDF sing lengganan
- Priksa manawa personel dilindhungi kontak ora langsung lan nyegah risiko kobongan kanthi ngawasi level isolasi (versi diferensial)

- Diferensial selektif ngidini seleksi lengkap menyang piranti diferensial 30 Ma (NF C 15-100) lan nambah kekebalan kanggo gangguan sing disebabake dening atmosfer utawa fenomena liyane (pemicu sengaja)

- plumb
Teknologi piranti proteksi:
Pemutus sirkuit cabang ERDF duwe macem-macem fungsi proteksi

IMG_0812
IMG_0808

- Perlindhungan voltase diwujudake kanthi pemicu oleo magnet "pot pot".

Garis arus sing bakal dikontrol mili liwat kumparan pemicu magnetik, lan wektu pemicu sing dibutuhake (gumantung saka kekuwatan) dipikolehi kanthi mindhah inti magnetik menyang tabung sing ngemot minyak kanthi viskositas sing ora ana ing suhu.

Proteksi saiki kesalahan bumi diwujudake dening pemicu arus residual diferensial.
Arus bocor bumi dideteksi dening jumlah vektor arus fase lan arus netral saka gulung utama saka trafo arus cincin. Dering sekunder saiki nyedhiyakake kekuwatan kanggo relay diferensial polarisasi magnetik sensitivitas sing dhuwur.

Ing mode diferensial selektif, perjalanan diferensial ditundha kanthi sengaja kanthi nyisipake kertu tundha elektronik jaringan integral RC kanthi akumulasi energi ing antarane sisi sekunder lan relay diferensial.

-Mekanisme operasi mekanisme kontrol yaiku tuas trip gratis kanthi rong posisi switch stabil ditandhani karo simbol I lan o.

- Kaliper saiki fase infrared bisa diatur kanthi mindhah sekrup sing ora bisa dipindhah, sing bisa diakses ing cache caliper ngarep. Cache iki mung ngemot nomer sing cocog karo setelan ampere sing sampeyan pilih.

Kanthi nutup buffer kalibrasi, sampeyan bisa mateni gangguan setelan.
Unit diferensial bisa dites nganggo sirkuit sing bisa dioperasikake kanthi tombol maju lan diwenehi label "tes".


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: