Produk

  • LR1-D 220V 380V 415V 440V 660V  Thermal Overload Relay

    LR1-D 220V 380V 415V 440V 660V Relay Beban Termal

    Relay Overload Thermal LR1-D

     

    Lamaran

    Relay kakehan termal seri LR1-D cocog kanggo proteksi termal ing sirkuit kanthi Ac50 or60Hz, voltago nganti 660v, motor motor nganti 45KW utawa kapitunan. Iki nduweni fungsi lampiran lan fungsi kompensasi jangka-beda. Bisa dipasang menyang kontaktor lan bisa uga didandani kanthi mandiri. Produk kasebut digawe sesuai karo IEC 60947-4.

     

     

  • JR28N(LRD) 0.1-140A Thermal Overload Relay

    JR28N (LRD) 0,1-140A Relay Beban Termal

    JR28N (LRD) 0,1-140A Relay Beban Termal

     

    Lamaran

    Seri relay overload termal iki bisa digunakake ing sirkuit 50Hz kr60Hz, voltase insulasi 660V, dirating 0,1-140A saiki kanggo nglindhungi break phase nalika isoverload motor listrik.

    Relay kasebut duwe mekanisme lan kompensasi suhu sing beda & bisa dipasang ing kontaktor AC seri CJX2-D. Iki minangka relay termal paling maju ing sangang puluh sanga puluh lima taun. Produk kasebut tundhuk karo IEC 60947-4

     

     

     

     

  • LR9-F Thermal Overload Relay

    Relay Overload Thermal LR9-F

    Relay Overload Thermal LR9-F

    微信截图_20210730145427 - 副本 

     

     

  • 3UA thermal overload relay

    3UA relay kakehan termal

    3UA relay kakehan termal

    Lamaran

    Relay termal 3UA cocog kanggo AC50Hz kr 60Hz, voltase nganti 660 ~ - 1000V lan arus nganti630A. Motor AC umum operasi dawa utawa ora mandheg, ganti rugi suhu. lan pratondo lelungan. Bisa bali kanthi otomatis lan pasif. Bisa diatasi karo kontaktor. Uga didandani kanthi mandhiri.

     

     

  • DZ116(MS 116)  0.1A to 100A motor starter

    DZ116 (MS 116) 0,1A nganti 100A motor wiwitan

    DZ116 (MS 116) 0,1A nganti 100A motor wiwitan

    Lamaran

    Starter motor DZ116 (MS 116) minangka skema proteksi motor sing andal lan ngirit biaya. Nduweni macem-macem aplikasi. Umume digunakake ing rekayasa transmisi lan tanduran, sistem industri, sistem sabuk, industri kimia, industri farmasi, kalebu proses bangunan otomatisasi (kayata sistem AC), pabrik perlindungan lingkungan, pembangkit listrik, pemurnian banyu lan perawatan limbah, industri alat mesin lsp .. Dinilai saiki saka 0,1A nganti 100A. Beban sing efisien lan andal banget, sirkuit cendhak, fase rusak lan ing proteksi motor lan sirkuit voltase.

     

     

  • 3p 4p 16~1250A Adjustable MCCB/moulded case circuit breaker

    3p 4p 16 ~ 1250A MCCB sing bisa disetel / pemutus sirkuit cetakan

     

     

    Kita minangka produsen peralatan listrik tegangan rendah, aksesoris kabel, aksesoris listrik.

     

    JVM2 Breaker cocog karo sirkuit AC 50Hz, 250 / 440V kanthi kakehan lan perlindungan kebocoran bumi. Saiki dirating bisa diatur saka 25A nganti 1600A. Pangguna bisa milih arus sing cocog kanggo nglindhungi luwih saka kakehan lan sirkuit cendhak. Produk kasebut tundhuk karo NFC 61450.

    Voltase insuiating sing dirating: 750v

    Tegangan operasi sing dirating: 690 lan ngisor

    Kapasitas rusak pungkasan: 25KA ~ 150KA

    Kapasitas pemutus sirkuit cendhak: 25KA ~ 150KA

     

     

  • CJX2-F Series AC Contactor

    Kontaktor Seri AC CJX2-F

     

     

    Kontaktor seri AC CJX2-F cocog kanggo AC 50 / 60Hz, voltase dirating nganti 1000V, sirkuit 115-800A saiki, digunakake kanggo arus bejat jarak adoh lan wiwitan utawa kontrol motor asring. Iki uga digunakake kanggo ngontrol sirkuit distribusi listrik kanthi arus 200-1600A.

  • Auxiliapy contactor

    Kontaktor auxiliapy

     

     

    Lamaran

    Serangkaian sambungan konduktif tambahan iki dipasang ing sisih ndhuwur relay kontrol LA1-D utawa kontaktor LC1-D. Digunakake kanggo nggedhekake sambungan titik kontak tambahan. Amarga fungsi kontak geser geser, produk iki bisa ngresiki awake dhewe, supaya bisa dipercaya saka sirkuit.
    Relay wektu tundha LA2-D cocog kanggo kontaktor AC LC1-D lan klompok kontak tambahan LA1-D, dadi pemula dekompresi bintang-delta LC3-D, digunakake kanggo wiwitan motor.

  • To supply 1p fuse base AD 22×58 and fuse de type 60A 100A

    Kanggo nyedhiyakake basis sekering 1pk 22 × 58 lan sekering de tipe 60A 100A

     

     

    Kemasan & Pengiriman

     

    Unit Adol:
    Barang siji
    Ukuran paket siji: 
    61X23X44 cm
    Bobot reged tunggal:
    25.000 kg
    Tipe Paket:
    Pemutus arus residu sing bisa disetel seri PG JVM8 cocok kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, supaya ora kakehan, sirkuit cendhak lan liya-liyane. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung mlaku. Sanalika, dirating saiki nglindhungi kakehan bisa diatur.

     

  • JVM 5 (EZC) type case circuit breaker

    Pemutus sirkuit jinis JVM 5 (EZC)

     

    Lamaran

     

    JVM5MCCB minangka solusi sederhana lan tanpa wates sing bisa nyukupi kabeh kabutuhan proteksi voltase rendah.

    Pemutus sirkuit duwe struktur kompak lan kualitas sing bisa dipercaya, sing bisa ningkatake kemampuan pamisahan sing dhuwur. Bisa dingerteni saka desain manawa bahan paku keling ing mekanisme operasi kudu dicocogake miturut produk nyata ing desain kasebut; saben bagean ora mung kudu duwe pitungan ukuran sing tepat, nanging uga kudu nganggep kerja sama ing antarane, supaya bisa nglumpukake kabeh memenuhi standar kalibrasi. Bisa dingerteni saka analisis kalibrasi manawa karakteristik tumindak cepet ing sistem elektromagnetik ana gandheng cenenge karo mekanisme operasi. Sawise angka parameter kalibrasi dipikolehi liwat panelitian teoretis, verifikasi tes sing ketat dibutuhake kanggo memenuhi standar produk; ekstensi sistem pemanasan listrik kalibrasi Nilai perjalanan wektu uga kudu dipikolehi adhedhasar kombinasi nilai sing diitung lan nilai nyata.

  • DZ116 (MS116) Motor Starter

    Starter Motor DZ116 (MS116)

    Lamaran

    Starter motor DZ minangka program proteksi motor sing andal lan ngirit biaya.

    Nduweni macem-macem aplikasi. Umume digunakake ing teknik lan pabrik, sistem industri, sistem sabuk conveyor, industri kimia, kalebu perawatan proses, industri farmasi, otomasi bangunan (kayata sistem AC), pabrik perlindungan lingkungan, pembangkit listrik, pemurnian banyu lan perawatan limbah, industri alat mesin , lsp. Saiki dirating saka 0,1A nganti 100A. Bisa nindakake kakehan sing efisien lan andal, sirkuit cendhak, gagal fase lan proteksi undervoltage kanggo motor lan sirkuit.

  • LR2-D Thermal Overload Relay 0.1~93A

    Relay Beban Termal LR2-D 0,1 ~ 93A

    Relay Beban Termal LR2-D 0,1 ~ 93A

     

    Lamaran

    Seri relay overload termal iki bisa digunakake ing sirkuit 50Hz kr 60Hz, voltase insulasi 660V, dirating 0,1-9sA saiki kanggo nglindhungi bresk fase nalika isoverload motor listrik. Relay duwe mekanisme lan kompensasi suhu sing beda & bisa dipasang ing kontak AC AC1-D. Iki minangka relay termal paling maju ing sangang puluh sanga puluh lima taun. Produk kasebut tundhuk karo IEC60947-4.