Prabayar, Meter Single utawa Tiga Fase

Katrangan singkat:

Kothak meter bahan SMC, bisa nginstal kothak meter prabayar lan alat pemutus sirkuit Prancis, kanthi basis sekering 22 * ​​58, bisa digantung ing tembok utawa tiang. Bisa digunakake ing njobo lan ing njero ruangan.


Detail Produk

Tag Produk

Dheweke bisa dilengkapi:
Lawang kanthi lampu maca sing bisa dikunci, lawang akses pemutus sirkuit.
Saka utawa kanthi proteksi pemutus sirkuit:
-Fase tunggal 2x10 / 30a, 2x30 / 60A, 2x90a,
-Telu phase 4x10 / 30a, 4x30 / 60A, 4x100a.

1
2
3

Dheweke bisa dilengkapi:
Ana lawang maca maca sing bisa dikunci,
Pintu akses pemutus sirkuit.

4
5
6

Dheweke bisa dilengkapi:
Ana lawang maca maca sing bisa dikunci,
Pintu akses pemutus sirkuit.

Kothak meter bahan SMC, bisa nginstal kothak meter prabayar lan alat pemutus sirkuit Prancis, kanthi basis sekering 22 * ​​58, bisa digantung ing tembok utawa tiang. Bisa digunakake ing njobo lan ing njero ruangan.

Ekspor

Ekspor jinis Coffret de comptage

Alimentasi d 'immeubles

Panneau de comptage

Sirkuit pasangan lan basis unipolaires

Coffret coupe-circuit de branchement

Grille, coffret lan socle de réseaux souterrains BT

Coffret de contrôle lan prentah kanggo umum

Coffret de contrôle lan prentah

Teknik pandhuan B 36

Eclairage umum

Comptage Tarif Jaune électronique

Comptage Tarif Vert Emeraude

Tabel lan départ monobloc TUR

Fusibles

Kit pemutus sirkuit instrumen lan bipolar

N ° Jeneng fitur Fitur sing disaranake
1 tema Poliester bertulang serat kaca En polyester renforcé par fibres de verres
2 Urip / mati Segitiga vertikal Segitiga bisa dibom
3 Input / output Kanthi kelenjar, 4 inlet / outlet, bagean 70 mm²

Klik kanggo ngetrapake, 4 entri / sortie bagean 70 mm²

4 Indeks proteksi IP54 IP54
5 Perlindhungan kejut mekanik IK10 IK10
6 kurungan Kanggo ndandani instrumen lan pemutus sirkuit Tuangake fiksasi kanggo ngrampungake lan ngrampungake
7 Sistem pengikat Ana rong kedudukan ing permukaan kothak sing ora bisa digunakake, sing dipasang nganggo sekrup stainless steel A deux encoches kanggo pasuryan sing ora bisa ditrapake kanggo ngatasi fiksasi sing bisa ditrapake

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: