Sugeng rawuh IEK ngunjungi perusahaan kita

Ing tanggal 21 Oktober 2016, Rusia IEK ngunjungi perusahaan kita. Kita wis entuk pertukaran manajemen, lokakarya, lan produk perusahaan, lan kita ngarep-arep kerja sama luwih lanjut.

15470878534396116
15470878541990934

Wektu kiriman: Mei-14-2021