Sabuk lan Dalan

Inisiatif Sabuk lan Dalan wis miwiti era globalisasi ekonomi. Laporan Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 19 negesake manawa kudu fokus ing pambangunan Sabuk lan Dalan, meksa nggawa lan metu, lan ngetutake prinsip konsultasi bersama, konstruksi gabungan lan gabungan pangembangan

Inisiatif "One Belt, One Road" miwiti era globalisasi ekonomi sing anyar.

Laporan Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 19 negesake manawa kudu fokus ing pambangunan "Sabuk lan Dalan", mematuhi prinsip ngenalake lan metu, tindakake prinsip konsultasi ekstensif, gabungan konstruksi lan enggo bareng, nguatake kapabilitas inovasi, mbukak kerjasama, lan mbentuk hubungan internal lan eksternal laut, lan gotong royong rong arah antarane sisih wétan lan kulon. Pola mbukak

Minangka salah sawijining pionir perusahaan Tiongkok "metu", Yueqing Junwei Electric Co., Ltd. (sabanjure diarani Junwei Electric) duwe inovasi, koordinasi, ijo, terbuka lan dituduhake kanthi latar mburi akselerasi negara kasebut inisiatif "Sabuk lan Dalan". Konsep pangembangan, ngrebut kesempatan konstruksi Xinjiang ing area inti Sabuk Ekonomi Jalan Sutra, lan terus mbukak papan anyar kanggo pembangunan.

Saka Amerika, Asia Tengah nganti Afrika, wiwit ngekspor produk mandiri nganti kontrak umum kabeh proyek lengkap, wiwit "nglengkapi China" dadi "nglengkapi jagad", Junwei Electric maju ing "Sabuk lan Dalan", nuduhake jagad iki pesona ciptaan China.

Nanggapi inisiatif "Siji Sabuk Siji Dalan"

Jauh sadurunge inisiatif "One Belt One Road" diterbitake, Junwei Electric wis wiwit njelajah pasar manca.

Luwih saka sepuluh taun kepungkur, Junwei ngarahake perhatian menyang pasar internasional. Liwat upaya tanpa wates, produk mandiri Junwei Electric wis diekspor menyang macem-macem negara ing Afrika, mbukak tahap anyar kanggo perusahaan "go global" lan mujudake wiwitan sing apik kanggo produk lan layanan mewah kanggo entuk manfaat jagad.


Wektu kiriman: Jul-02-2021