Warta

  • Power investment demand in the Middle East and North Africa

    Permintaan investasi tenaga listrik ing Timur Tengah lan Afrika Lor

    Ngerti manawa ing taun 2021, panjaluk investasi listrik ing Timur Tengah lan Afrika Lor bakal cedhak nganti 180 milyar dolar AS kanggo memenuhi permintaan listrik sing saya akeh. Miturut laporan kasebut, "Pamrentah terus nanggapi tantangan iki kanthi ...
    Waca liyane
  • Sustainable development is a challenge but also an opportunity

    Pangembangan berkelanjutan minangka tantangan nanging uga dadi kesempatan

    Miturut data kasebut, Jaringan Jejak Global nerbitake Dina Beban Ekologis Bumi saben taun. Wiwit dina iki, manungsa nggunakake total sumber daya alam sing bisa dianyari ing Bumi ing taun kasebut lan mlebu defisit ekologis. "Ekologis Bumi ...
    Waca liyane
  • The Belt and Road

    Sabuk lan Dalan

    Inisiatif Sabuk lan Dalan wis miwiti era globalisasi ekonomi. Laporan Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 19 negesake manawa kudu fokus ing pambangunan Sabuk lan Dalan, meksa nggawa lan mbukak ...
    Waca liyane
  • Warmly welcome IEK to visit our company

    Sugeng rawuh IEK ngunjungi perusahaan kita

    Ing tanggal 21 Oktober 2016, Rusia IEK ngunjungi perusahaan kita. Kita wis entuk pertukaran manajemen, lokakarya, lan produk perusahaan, lan kita ngarep-arep kerja sama luwih lanjut.
    Waca liyane
  • The 120th. Canton Fair

    Kaping 120. Pameran Kanton

    Kita rampung kaping 120. Canton Fair tanggal 19. Oktober Ing pameran iki, kita duwe komunikasi sing apik karo para pelanggan, lan luwih saka selusin pelanggan bakal ngunjungi pabrik ing mbesuk. ...
    Waca liyane
  • The 119th Canton Fair

    Pameran Canton kaping 119

    Yueqing Junwei Electric Co., Ltd. rawuh ing tanggal 119. Canton Fair ing Guangzhou. Ing pameran kasebut, kita ketemu akeh pelanggan lawas lan uga duwe pertukaran jero karo akeh pelanggan anyar.
    Waca liyane