Pamula Motor

Katrangan singkat:

Pemutus sirkuit miniatur JVM 10 Series ditrapake kanggo garis AC 50 / 60Hz, voltase dirating 23 / 400V lan dirating saiki nganti 63A, digunakake kanggo kakehan lan nglindhungi sirkuit cendhak. Uga bisa digunakake kanggo konversi garis sing arang banget ing kahanan normal. Breaker kasebut ditrapake kanggo perusahaan industri, distrik komersial, gedhong lan omah mewah. Sesuai karo standar IEC 60898.


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

1. Perlindhungan sing dipercaya yen kakehan termal lan sirkuit cendhak
2. Cocog kanggo kothak distribusi incompact instalasi
3. Indikator posisi kontak abang-ijo
4. Bidang aplikasi utama: ngoper lan nglindhungi ACmotor telung tahap kanthi rating daya nganti 15kW (380 / 400V) lan konsumen liyane nganti 40A
5. Uga cocog minangka switch utama, ngisolasi ciri miturut tolEC / EN 60947
6. Kabeh wiwitan motor manual kanthi tripping overload termal lan tripping circuit magnetik
7. Terminal lan aksesoris kompatibel karo CLS 6, ZA 40, PFIM lsp.

Pemutus sirkuit miniatur JVM 10 Series ditrapake kanggo garis AC 50 / 60Hz, voltase dirating 23 / 400V lan dirating saiki nganti 63A, digunakake kanggo kakehan lan nglindhungi sirkuit cendhak. Uga bisa digunakake kanggo konversi garis sing arang banget ing kahanan normal. Breaker kasebut ditrapake kanggo perusahaan industri, distrik komersial, gedhong lan omah mewah. Sesuai karo standar IEC 60898.

IMG_0813
IMG_0816

Piranti Protèktif

Pemula Motor Manual Z-MS

· Proteksi sing dipercaya yen kakehan termal lan sirkuit cendhak
· Cocog kanggo dipasang ing kothak distribusi kompak
· Indikator posisi kontak abang-ijo
· Mainfieldofaplikasi : switchingandprotectionofthree-phaseAC
· Uga cocog minangka switch utama, ngisolasi ciri miturut
IEC / EN 60947
· Kabeh pamula motor manual kanthi tripping overload termal lan magnetik
tripping sirkuit cendhak
· Terminal lan aksesoris kompatibel karo CLS 6 , ZA 40 , PFI Metc.

Data Teknis

Kapasitas Umum: 1-25mm2
Kekandelan busbar: 0,8-2mm
Toleransi mekanik: 20.000 siklus operasi
Resistensi kejut (durasi kejut 20ms): 20g
Bobot udakara: 244 / 366g
Gelar proteksi: IP20

Suhu sekitar
mbukak: -25 ... + 50 ° C
ditutup kanthi hermetis: -25 ... + 40 °
Resistensi kahanan iklim
-humidity lan panas , pancet, miturut: IEC 68-2-3
-humidity and heat , periodical , miturut: IEC 68-2-30

Path Saiki Saiki

Tegangan isolasi dinilai: 440V
Puncak sing tahan tahan voltase Uimp: 4kV
Kapasitas ngilangi sirkuit cendhak sing dinilai: 10kA
Saiki termal aku thmax = l emax: 40A
Toleransi listrik AC3 ing Ie: 6000 siklus operasi
Kapasitas switching motor AC 3: 400 (415) V
Kerugian listrik saben kontak: 2.3W (1.6-10A) ; 3.3W (16A) ; 4.5W (25-40A)

Saklar tambahan ZA HK / Z-NHK

Tegangan isolasi dirating Ui : 440V
Ith termal saiki: 8A
Rating operasi ing: 250V 6A
AC13 : 440V 2A
Sekering maksimum. Back-up kanggo proteksi sirkuit cendhak : 4A (gL , gG) CLS 6-4 / B-HS
Kapasitas terminal (1 utawa 2 konduktor): 0 taua75 ... 2.5mm²

Lampiran Bukti Kelembapan 4MUIP 54 , Z-MFG

Kelangan daya dipercaya piranti sing tergabung: 17W (eg Z-MS-40/3 + Z-USA / 230)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: