Kothak Meter

  • To supply SMC Single Phase Electrical Meter Box With Circuit Breaker

    Kanggo nyediakake Kotak Meter Listrik SMC Single Phase Kanthi Circuit Breaker

    Pemutus sirkuit residu saiki sing bisa disetel ing seri PG (gardy rccb, gardy elcb) cocog kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 230 / 400V, supaya ora kakehan beban, sirkuit cendhak lan liya-liyane. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung mlaku . Sanalika, arus proteksi overload saiki bisa diatur.

  • Prepaid, Single or Three Phase Meters

    Prabayar, Meter Single utawa Tiga Fase

    Kothak meter bahan SMC, bisa nginstal kothak meter prabayar lan alat pemutus sirkuit Prancis, kanthi basis sekering 22 * ​​58, bisa digantung ing tembok utawa tiang. Bisa digunakake ing njobo lan ing njero ruangan.

  • Electric Meter Box

    Kothak Meter Listrik

    Distribusi energi listrik sing cukup.
    Iku luwih gampang kanggo mbukak lan nutup sirkuit.
    Iki nduweni tingkat keamanan sing dhuwur lan bisa nampilake konduksi sirkuit kanthi visual. nggunakake

  • Electric Meter Box

    Kothak Meter Listrik

    Distribusi energi listrik sing cukup.
    Iku luwih gampang kanggo mbukak lan nutup sirkuit.
    Iki nduweni tingkat keamanan sing dhuwur lan bisa nampilake konduksi sirkuit kanthi visual. nggunakake

    Sampeyan bisa nginstal pemutus sirkuit, meter listrik, lsp., Bisa digunakake ing njero ruangan lan ruangan

  • Three phase meter box dimension

    Ukuran telung kothak meter phase

    Prabayar, siji utawa telung fase meter

    Dheweke bisa dilengkapi:

    Lawang kanthi lampu maca sing bisa dikunci, lawang akses pemutus sirkuit

    Saka utawa kanthi proteksi pemutus sirkuit:

    -Fase tunggal 2 × 10/30a, 2 × 30 / 60A, 2x90a,

    -Telu phase 4 × 10/30a, 4 × 30 / 60A, 4x100a.

    Kothak meter bahan SMC, bisa nginstal kothak meter prabayar lan alat pemutus sirkuit Prancis, kanthi basis sekering 22 * ​​58, bisa digantung ing tembok utawa tiang. Bisa digunakake ing njobo lan ing njero ruangan.

     

  • Electric Meter Box

    Kothak Meter Listrik

    Prabayar, siji utawa telung fase meter

    Dheweke bisa dilengkapi:

    Lawang kanthi lampu maca sing bisa dikunci, lawang akses pemutus sirkuit.

    Saka utawa kanthi proteksi pemutus sirkuit:

    -Fase tunggal 2 × 10/30a, 2 × 30 / 60A, 2x90a,

    -Telu phase 4 × 10/30a, 4 × 30 / 60A, 4x100a.

    Kothak meter bahan SMC, bisa nginstal kothak meter prabayar lan alat pemutus sirkuit Prancis, kanthi basis sekering 22 * ​​58, bisa digantung ing tembok utawa tiang. Bisa digunakake ing njobo lan ing njero ruangan.

     

  • Wall mounted ladder Three-phase Prepayment energy meter

    Tangga dipasang tembok Meter energi prepayment telung fase

    Prabayar, siji utawa telung fase meter

    Dheweke bisa dilengkapi:

    Lawang kanthi lampu maca sing bisa dikunci, lawang akses pemutus sirkuit.

    Saka utawa kanthi proteksi pemutus sirkuit:

    -Fase tunggal 2 × 10/30a, 2 × 30 / 60A, 2x90a,

    -Telu phase 4 × 10/30a, 4 × 30 / 60A, 4x100a.