Mccb

  • JVM1LE(CM1LE) Moulded Case Circuit Breaker

    JVM1LE (CM1LE) Pemutus Sirkuit Cetakan

    VM1LE (CM1LE) Pemutus Sirkuit Cetakan

    Pemutus sirkuit kasus cetakan seri JVM1LE kanthi produksi sisa. Isolasi sing dirating

    voltase yaiku 800V. Iki ditrapake kanggo sirkuit AC 50Hz, dirating voltase kerja 400V lan dirating saiki nganti 630V, amarga ing asring ngalih lan wiwitan motor sing asring. Kanthi kakehan, Sirkuit cendhak lan produksi kurang voltase, bisa nglindhungi sirkuit lan peralatan pasokan listrik saka karusakan, uga bisa digunakake kanggo produksi saka karusakan lan bahaya bahaya sing disebabake amarga ana cacat bumi sing wis suwe ora bisa dideteksi kanthi over- produksi saiki. Nilai turahan saiki bisa dipilih.

  • Isolating switch

    Ngisolasi saklar

    Fungsi sekring kanggo nglindhungi arus. Sekering kasebut kasusun saka leleh lan tabung sekering, sing disambungake kanthi seri minangka konduktor logam ing sirkuit. Nalika saiki ngluwihi rega tartamtu, sekring bakal ngasilake panas kanggo nyawiji, saengga bisa ngilangi arus lan entuk efek proteksi. Sekring akeh digunakake ing macem-macem peralatan listrik lan listrik amarga struktur sing gampang lan panggunaane trep.

  • JVA5 AEG(E93)1P/2P/3P

    JVA5 AEG (E93) 1P / 2P / 3P

    Lamaran

    JVA5 Series nduweni fungsi sirkuit cendhak lan proteksi overload sing sensitif, lan cocog kanggo sistem distribusi listrik ing pabrik, bisnis, lan bangunan perumahan, lan nglindhungi peralatan listrik sing cocog. Model utilitas duwe kaluwihan kemampuan mecah sing kuat, kapasitas gedhe, sensitivitas dhuwur, reliabilitas sing apik, umur panjang, panggantos sing trep, lsp. Utamane cocog kanggo AC 50 / 60Hz, fase siji 230V, ing telung tahap utawa kawat papat Sirkuit 440V kanthi proteksi overload lan sirkuit cendhak. Sanalika, iki uga digunakake kanggo ngalih ngalih ing kahanan normal. Produk kasebut dirancang lan diproduksi miturut standar IEC 60898 lan IEC 60947.