Ngisolasi saklar

Katrangan singkat:

Fungsi sekring kanggo nglindhungi arus. Sekering kasebut kasusun saka leleh lan tabung sekering, sing disambungake kanthi seri minangka konduktor logam ing sirkuit. Nalika saiki ngluwihi rega tartamtu, sekring bakal ngasilake panas kanggo nyawiji, saengga bisa ngilangi arus lan entuk efek proteksi. Sekring akeh digunakake ing macem-macem peralatan listrik lan listrik amarga struktur sing gampang lan panggunaane trep.


Detail Produk

Tag Produk

prinsip makarya

Piranti listrik sing nggunakake konduktor logam minangka leleh kanggo disambungake kanthi seri ing sirkuit. Nalika arus overload utawa short-circuit nembus nyawiji, sekring amarga panas dhewe, mula bisa ngilangi sirkuit kasebut. Sekring kasebut gampang strukture lan gampang digunakake. Iki digunakake digunakake minangka piranti proteksi ing sistem tenaga, macem-macem peralatan listrik lan peralatan rumah tangga.

Cara pambayaran: setoran 30% TT, saldo 70% TT sing dibayar sadurunge dikirim
Syarat pembayaran liyane kayata surat kredit bisa dikontak karo layanan pelanggan.
Produksi pesenan diwiwiti sawise nampa setor, lan wektu rampung ditemtokake miturut jumlah pesanan.
Kemasan reguler internasional, ndhukung transportasi palet
Jumlah minimum order ora kurang saka 1000PCS
Dhukungan transportasi laut pelabuhan Ningbo utawa transportasi udara Shanghai
Nyedhiyakake kustomisasi, bisa ngatur produk miturut syarat pelanggan
Sampel bisa diwenehake, ora luwih saka 3 conto saben spesifikasi, lan biaya sampel lan biaya pengiriman kudu dibayar
Jaminan kualitas bisa nyedhiyakake layanan sawise setahun adol
Papan asale yaiku Wenzhou, Zhejiang, China
Bahan sing digawe saka produk kasebut tahan api


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: