Pemegang sekring

  • To supply 1p fuse base AD 22×58 and fuse de type 60A 100A

    Kanggo nyedhiyakake basis sekering 1pk 22 × 58 lan sekering de tipe 60A 100A

     

     

    Kemasan & Pengiriman

     

    Unit Adol:
    Barang siji
    Ukuran paket siji: 
    61X23X44 cm
    Bobot reged tunggal:
    25.000 kg
    Tipe Paket:
    Pemutus arus residu sing bisa disetel seri PG JVM8 cocok kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, supaya ora kakehan, sirkuit cendhak lan liya-liyane. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung mlaku. Sanalika, dirating saiki nglindhungi kakehan bisa diatur.

     

  • Fuse Holder RT18

    Fuse Holder RT18

    Sirkuit pasangan lan basis unipolaires

    Base de coupe-circuit unipolaire bisa diijolake kanggo kudeta lan nglindhungi branchement. Instalasi bisa digunakake kanggo nggawe kompartemen, distribusi lan distribusi jaringan listrik.

    ◆ Réalisasi en matériau synthtique otomatis bisa dipateni.

    ◆ Iki minangka dhasar sing bisa ditrapake ing bagean sing bisa ditrapake.

    ◆ Fixation parune karo M5 inoxydable.Kanggo cartouchesfusible utawa ora bisa ditrapake

    NormeS

    ◆ Konfigurasi tambahan ERDF: HN62-S-21, HN 60-S-01,, HN 60-S-02, HN60-E-03 ″.

  • Fuse

    Sekering

    Basis sekering

    Digunakake kanggo nglereni lan nglindhungi sambungan, diinstal ing kothak pancacahan, distributor lan sambungan daya.

    ◆ Digawe saka bahan sintetis sing bisa diresiki dhewe.
    ◆ Aman karo sekrup stainless steel M5.
    ◆ Spesifikasi mountable inti 22 * ​​58

    Inti sing bisa dipasang 4 nganti 100A