Fuse Holder RT18

Katrangan singkat:

Sirkuit pasangan lan basis unipolaires

Base de coupe-circuit unipolaire bisa diijolake kanggo kudeta lan nglindhungi branchement. Instalasi bisa digunakake kanggo nggawe kompartemen, distribusi lan distribusi jaringan listrik.

◆ Réalisasi en matériau synthtique otomatis bisa dipateni.

◆ Iki minangka dhasar sing bisa ditrapake ing bagean sing bisa ditrapake.

◆ Fixation parune karo M5 inoxydable.Kanggo cartouchesfusible utawa ora bisa ditrapake

NormeS

◆ Konfigurasi tambahan ERDF: HN62-S-21, HN 60-S-01,, HN 60-S-02, HN60-E-03 ″.


Detail Produk

Tag Produk

bipolaire, rel fiksasi DIN

Fase 14 × 51 tuang kartouche HPC de 2 a 50A
Basis 22 × 58 pour cartoucheHPCde4a100A
Tahap avec patte 69 40 508
sans patte 69 40 518
Neutre (neutre equipe) avec patte
sans patte
(1) Basis taill 00 pour kartouche HPCde 6 a 160A
Tahap avec patte
sans patte 69 40 540
Neutre (neutre equipe) avec pattesans patte
Neutre tuple capacite de raccordement 3 mangkat 35 mm '
Sans patte 69 40 409
Avec patte 69 40 406
1
2

Sing duwe sekering modular dirancang kanggo nampung link sekring domestik lan industri. Produk memenuhi persyaratan Standar IEC 60269 lan 60947-3. Paling konfigurasi kasedhiya ing pirang-pirang konfigurasi tiang, LED opsional kasedhiya kanggo sing duwe sekring modular domestik lan industri kanggo indikasi sirkuit terbuka. Aksesoris sambungan multi-phase uga kasedhiya.

14 × 51 & 22 × 58 link sekering kasedhiya karo lampiran mikro-switch kanggo pratondo sekering sing dioperasikake (nalika nggunakake link sekring karo striker) lan raja-raja bregas sing ana.

15876901931310880

Katemtuan pembayaran: setoran 30% TT, pembayaran saldo 70% TT sadurunge dikirim
Syarat pembayaran liyane kayata L / C bisa ngubungi layanan pelanggan
Produksi pesenan diwiwiti sawise deposit ditampa, lan wektu rampung ditemtokake miturut jumlah pesanan
Kemasan konvensional internasional, ndhukung transportasi palletizing
Jumlah minimum order ora kurang saka 10000 PC
Dhukungan pengiriman port Ningbo utawa transportasi udara Shanghai
Nyedhiyakake produk sing disesuaikan, miturut syarat pelanggan
Sampel bisa disedhiyakake, saben spesifikasi sampel ora bisa ngluwihi 3, lan kudu mbayar biaya sampel lan momotan
Jaminan kualitas bisa nyedhiyakake layanan sawise jual sawise setaun
Negara asale yaiku Wenzhou, Zhejiang, China
Bahan sing digunakake kanggo nggawe produk yaiku tahan api


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: