Fittings Daya Listrik

  • LP series Insulation Piercing Connectors

    Konektor Piercing Insulasi seri LP

    Parameter Teknis utama

    型号
    Jinis

    型号
    Jenis sing padha

    导线
    Range Konduktor sing Ditrapake

    电流 (A)
    Saiki Biasa

    尺寸(mm)
    Ukuran

    G
    Bobot

    数量()
    Bolt Quantity
    (Pcs)

    截面
    Bagian Line Utama (mm ')

    截面
    Bagean Garis Cabang (mm ')

    LPO41 JJC-1 1,5-35 1,5-10

    41

    21 × 27 × 23

    10

    1

    LPEP JJC-2 16-95 1,5-10

    55

    27 × 41 × 62

    55

    1

    LP2-95 JJC-3 16-95 4-3550)

    157

    46 × 52 × 87

    160

    1

    LP2-150 JJC-4 50-150 6-35 (50)

    157

    46 × 52 × 87

    162

    1

    LP3-95 JJC-5 25-95 25-95

    157

    50 × 61 × 100

    198

    1

    LP3-120   16-120 16-120

    214

    50 × 61 × 100

    198

    1

    LP4-150 JJC-6 50-150 50-150

    316

    50 × 61 × 100

    280

    1

    LP6 JJC-7 120-240 25-120

    276

    52 × 68 × 100

    360

    1

    LP7   150-240 10-25

    102

    52 × 68 × 100

    336

    1

    LP240 JJC-8 95-240 95-240

    425

    83 × 130 × 130

    1020

    2

    LP300 LP9 95-300 95-240

    425

    83 × 130 × 130

    1040

    2

    LP400 LP9 120-400 95-240

    425

    83 × 130 × 130

    1050

    2

     

    穿刺 线夹 概述 /Umum Konektor tindikan Isolasi

    Konektor tindikan, instalasi sing gampang, ora kudu nyopot jaket kabel;

    Kacang wayahe, tekanan tindikan tetep, tetep sambungan listrik sing apik lan aja ngrusak timah;

    Bingkai jahitan, telesbuktine, anti banyu, lan anti karat, ngluwihi umur panggunaan timbal terisolasi lan konektor;

    Tablet penghubung khusus sing diadopsi ditrapake kanggo gabungan Cu (Al) lan Al;

    Resistansi listrik sing nyambung sithik, arus impuls bisa nganti 15KA;

    Awak kasus terisolasi khusus, resistensi pencahayaan lan penuaan lingkungan, kekuatan insulasi bisa nganti 6KV.

    Desain lumahing busur, aplikasi kanggo sambungan kanthi diameter sing padha (beda), ruang lingkup sambungan sing jembar (l.5-240m).

     

    性能 实验 /Tes Kinerja

    Kinerja mekanik: gaya gri saka penjepit kawat 1/10 luwih gedhe tinimbang gaya break timah. lt tundhuk karo GB2314-1997;

    Kinerja kenaikan suhu: Kondhisi arus gedhe, kenaikan konektor suhu kurang saka timbal sambungan;

    Kinerja lingkaran panas: 200 kali per detik, 100A / marus gedhe, kakehan, pangowahan resistensi koneksi kurang saka 5%;

    Kinerja isolasi anti banyu udan: ing kondhisi S02 lan kabut uyah, bisa ditindakake kaping telu kaping patbelas dina uji coba lingkaran;

    Kinerja penuaan lingkungan: ing kahanan ultraviolet. Radiasi, garing lan lembab, mbabarake kanthi pangowahan suhu lan impuls panas nganti enem minggu.

     

    要 选择 绝缘 穿刺 线夹 (IPC) / Alesan Konektor Piercing Insulasi Shooting (IPC)

    Instalasi sing gampang

    Bisa dadi cabang kabel tanpa ngudani jas terisolasi lan sendi wis terisolasi kabeh, nggawe kabel ing lokasi acak kabel tanpa mateni

    kabel utama Instalasi sing sederhana lan andal, mung butuh spanar lengen klambi, bisa diinstal nganggo garis langsung;

    Panganggone aman

    Gabungan duwe resistensi sing apik kanggo distorsi, udan gempa udan, korosi elektrokimia lan penuaan, ora butuh perawatan, Wis digunakake suwene 30 taun;

    Biaya ekonomi

    Ruang instalasi cilik ngirit biaya jembatan lan konstruksi darat Ing aplikasi struktural, ora perlu kothak boxjunction termal lan kabel bali

    ngirit biaya kabel, Biaya kabel lan clamp luwih murah tinimbang sistem catu daya liyane.

     

  • Insulation Piercing Connector PC-150

    Isolasi Piercing Connector PC-150

    Konektor tindikan isolasi JBD ditrapake kanggo kabel udara sing kurang voltase. Konektor iki digunakake kanggo nggawe sambungan T lan sambungan Joint. Sambungan garis utama digawe kanthi tindikan insulasi tanpa ngilangi insulasi. Sambungan garis tunyuk digawe kanthi masang konduktor tunyuk menyang bolongan sawise ngilangi jampel. Bolt kepala geser ditrapake kanggo loro sambungan kasebut.

  • Insulation Piercing Connector DP10

    Isolasi Piercing Connector DP10

    Katrangan: Konektor tindikan insulasi ditrapake kanggo kabeh jinis konduktor LV-ABC uga koneksi ing sistem garis layanan, bangunan sistem listrik lan sistem lampu jalan. Konektor tindikan insulasi bisa gampang ditindakake kanthi ngencengi bolt kanggo meksa untu nembus jampel garis utama lan garis tutul kanthi bebarengan. Stripping insulasi bisa dihindari kanggo loro garis kasebut.

  • Insulation Piercing Connector CPA

    Insulasi Piercing Connector CPA

    Insulasi Piercing Connector CPA

    Katrangan: Konektor tindikan insulasi ditrapake kanggo kabeh jinis konduktor LV-ABC uga koneksi ing sistem garis layanan, bangunan sistem listrik lan sistem lampu jalan. Konektor tindikan insulasi bisa gampang ditindakake kanthi ngencengi bolt kanggo meksa untu nembus jampel garis utama lan garis tutul kanthi bebarengan. Stripping insulasi bisa dihindari kanggo loro garis kasebut.
    ● Garis utama: Kabel aluminium terisolasi
    ● Garis tutul: Kabel aluminium terisolasi utawa kabel tembaga Terisolasi
    ● Awak digawe saka bahan sing tahan lan tahan cuaca
    ● Bolt kepala geser sing dirancang khusus ngidini instalasi sing efisien ing torsi gunting sing dikontrol sing nggawe gigi kontak nembus konduktor kanthi tepat tanpa ngrusak kekuwatan mekanik konduktor