Breaker Circuit

  • JV(GV) Series 0.1A-80A Circuit Breaker

    JV (GV) Series 0.1A-80A Circuit Breaker

    JV (GV) Series 0.1A-80A Circuit Breaker

     

    Lamaran

    Pemutus sirkuit seri JV (GV) biasane digunakake kanggo kakehan lan cekak. sirkuit prot-ection kanggo motor ing sirkuit AC 50 / 60Hz. dirating voltase operasi nganti 660V saiki dioperasikake wiwit 0,1Ato 80A minangka wiwitan voltase lengkap kanggo miwiti lan nglereni motor ing sangisore beban Ac3 lan kanggo proteksi sirkuit ing sirkuit 0.1A-80A.

  • DZ208 Motor Protection Circuit Breaker

    Breaker Sirkuit Proteksi Motor DZ208

    Breaker Sirkuit Proteksi Motor DZ208

     

    Lamaran

    Produk kasebut cocog digunakake ing sirkuit voltase sing dirating nganti AC 660V 50 / 60Hz, dirating bentuk saiki 0,1A nganti 63A. Iki ditrapake kanggo nglindhungi overload & sirkuit cendhak 3 motor sangkar bajing. Uga bisa digunakake minangka starter langsung kanggo miwiti motor lan saklar kanggo ganti sirkuit ing kahanan normal.

  • Adjustable Earth Leakage Circuit Breaker/MCCB PG

    Breaker Circuit Leakage Bumi sing bisa disetel / MCCB PG

    2fil 4 fils PG 10-30A 30-60A Prancis ngilangi 500mA pemutus sirkuit

    5-10-15A / 10-15-20-25-30A / 15-30-45A / 30-40-50-60A

    Lamaran

    Pemutus arus residu sing bisa disetel seri PG JVM8 cocok kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, supaya ora kakehan, sirkuit cendhak lan liya-liyane. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung mlaku. Sanalika, dirating saiki nglindhungi kakehan bisa diatur.

    Spesifikasi

     Pemutus Sirkuit Saiki Sisa

    1. Kapasitas rusak dhuwur.

    2. Desain pemutus modern, modern

    Tes 3,100% sadurunge dikirim.

    4. Rega kompetitif & layanan profesional.

  • TG Adjustable Earth Leakage Circuit Breaker/MCCB

    TG Adjustable Earth Leakage Circuit Breaker / MCCB

    Lamaran

    Pemutus arus residu sing bisa disetel seri TG cocog kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, nyegah kakehan, sirkuit cendhak lsp. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung ditempuh. Sanalika, peringkat saiki proteksi kakehan bisa disetel.

  • JVM8 PG 230V/400V residual current circuit breaker

    JVM8 PG 230V / 400V pemutus sirkuit saiki

    Lamaran

    Pemutus arus residu sing bisa disetel seri PG JVM8 cocok kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, supaya ora kakehan, sirkuit cendhak lan liya-liyane. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung mlaku. Sanalika, dirating saiki nglindhungi kakehan bisa diatur.

    Range pemutus sirkuit PG, saka 5 nganti 60 A, (1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), kanthi utawa tanpa proteksi bocor bumi (300 mA - 500 mA utawa 650 mA), nawakake produk sing pas kanggo saben jinis instalasi.

     

  • TO supply  Low voltage fuse

    Kanggo nyedhiyakake sekring voltase Low

    Potongan sekering digawe saka bahan bermutu, umure umure dawa. Fusant digawe saka strip tembaga murni. Tabung fusi digawe saka china kanthi kekuatan dhuwur.

  • Africa circuit breaker PG MCCB

    Pemutus sirkuit Afrika PG MCCB

    Lamaran

    JMC (GMC) seri AC Kontaktor cocog digunakake ing sirkuit nganti voltase dirating 660VAC 50Hz utawa 60Hz, dirating saiki nganti 95A, kanggo nggawe, ngrusak, asring miwiti & piranti mesin interlocking lsp, dadi kontaktor telat, contactor inter-loking mekanik, starter star-delta. kanthi relay kakehan termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik. Kontaktor diproduksi miturut IEC60947-4.

     

    Pemutus arus residu sing bisa disetel seri PG JVM8 cocok kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, supaya ora kakehan, sirkuit cendhak lan liya-liyane. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung mlaku. Sanalika, dirating saiki nglindhungi kakehan bisa diatur.

  • circuit breaker General Protection circuit breaker P.G.

    pemutus sirkuit Perlindhungan sirkuit Umum PG

    Range pemutus sirkuit PG, saka 5 nganti 60 A, (1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), kanthi utawa tanpa proteksi bocor bumi (300 mA - 500 mA utawa 650 mA), nawakake produk sing pas kanggo saben jinis instalasi.

  • TG Circuit Breaker

    TG Circuit Breaker

    Pemutus sirkuit diferensial konsumen voltase murah Junwei, pemecah sirkuit, rega biru 3-36 KVA:

    -Potong lan pateni kabeh piranti
    - Nyegah kakehan lan sirkuit cendhak.
    -Nindakake setelan ukuran kanggo matesi kekuwatan kontrak ERDF sing lengganan
    - Priksa manawa personel dilindhungi kontak ora langsung lan nyegah risiko kobongan kanthi ngawasi level isolasi (versi diferensial)

  • JVM8(PG)Series Moulded Case Circuit Breaker

    JVM8 (PG) Pemutus Sirkuit Cetakan Seri

    Range pemutus sirkuit PG, saka 5 nganti 60 A, (1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), kanthi utawa tanpa proteksi bocor bumi (300 mA - 500 mA utawa 650 mA), nawakake produk sing pas kanggo saben jinis instalasi
  • JVM9(TG) Series Moulded Case Circuit Breaker

    JVM9 (TG) Pemutus Sirkuit Cetakan Seri

    Lamaran

    Pemutus arus residu sing bisa disetel seri TG cocog kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, nyegah kakehan, sirkuit cendhak lsp. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung ditempuh. Sanalika, peringkat saiki proteksi kakehan bisa disetel.

    Cagak 2P, 4P
    Tegangan (V) 250V / 440V
    Dinilai Saiki (A) 10,15,20,25,30,45,50,60A Luwes
    Gerak Gerak Saiki (mA) 300mA, 500mA
    Kebocoran Mati Saiki (mA) 150mA, 250mA
    Standar NFC61450, IEC61008
  • JVM1 Series Moulded Case Circuit Breaker

    Pemutus Sirkuit Cetakan Seri JVM1

    JVM1 (CM1) Pemutus Sirkuit Cetakan Seri

    Pemutus sirkuit kasus cetakan seri JVM1 minangka salah sawijining produk sing dikembangake lan diproduksi kanthi nggunakake teknologi canggih internasional. Iki diwenehake kanthi voltase isolasi 800V lan digunakake kanggo sirkuit AC50Hz, voltase operasi AC 400V (utawa ngisor), dirating saiki nganti 800A kanggo ora asring ganti lan wiwitan motor. Produk kasebut dadi stamdard IEC 60947-2.