pemutus sirkuit Perlindhungan sirkuit Umum PG

Katrangan singkat:

Range pemutus sirkuit PG, saka 5 nganti 60 A, (1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), kanthi utawa tanpa proteksi bocor bumi (300 mA - 500 mA utawa 650 mA), nawakake produk sing pas kanggo saben jinis instalasi.


Detail Produk

Tag Produk

Range pemutus sirkuit PG, saka 5 nganti 60 A, (1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), kanthi utawa tanpa proteksi bocor bumi (300 mA - 500 mA utawa 650 mA), nawakake produk sing pas kanggo saben jinis instalasi.

prinsip operasi

■ sambungan layanan minangka antarmuka ing antarane Utility lan pelanggan pangguna pungkasan.
■ padha nyambungake instalasi listrik pelanggan menyang jaringan distribusi daya.

Kaluwihan

■ produk murah, cocog kanggo sambungan layanan konvensional.
■ sawetara piranti rating
■ sawetara tingkat sensitivitas kebocoran bumi.
■ dikompilasi karo standar Perancis NFC 61 450.

Perlindhungan Instalasi Konsumen

-dadi kakehan

-ngancani sirkuit cendhak

-dadi risiko elektrokusi

Lembar Data Teknis

keslametan
■ ganti rugi termal
□ setelan pôle ora kena pengaruh suhu lingkungan.
■ piranti residual saiki
□ Sistem sing bisa dipercaya kanthi mandhiri
□ imunisasi tumrap lonjakan voltase sing asale saka atmosfer
□ pasokan listrik sing ora ditemtokake kanggo kenyamanan pangguna sing luwih gedhe.
■ prévensi saka overvoltage
□ pôle netral dirancang kanggo nutup dhisik lan pungkasan mbukak kanggo njaga potensial sing tetep.
ciri listrik
■ wektu istirahat kebocoran bumi
□ <0,2 s kanggo 1 Mdn
□ <0,1 s kanggo 1 SAI
■ bocor kebocoran bumi □ 300 mA, 500 mA utawa 650 mA,
■ température operasi
□ - 5 • C nganti + 55 0 C
■ gulung voltase
1 pôle + netral <0,9 V
■ résistansi isolasi □
> 2MO
■ tahan dielektrik
□ 2 kV AC sajrone 1 menit
4 kV ing antarane pôle lan pigura
■ kurva kesandhung
Jinis C
gampang operasi
■ operasi ing posisi penyakit
Kontrol H ON / OFF kanthi tombol push
■ rating gampang diganti
■ tameng terminal sing bisa disegel timah
■ sekrup terminal sing ditawan
■ terminais pivoting
■ kabel tembaga nganti 35 mm2
■ netral sing diidentifikasi kanthi warna biru
lingkungan
■ Proteksi IP 40

ciri liyane
□ 8 dina ing ruang lembab (siklus CCTU4)
■ bobote:
□ 2-tiang: 0,6 kg - 4-tiang: 1,0 kg

Sambungan Layanan Voltase Kurang

Range pemutus sirkuit DDI, saka 5 nganti 60A, (1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), kanthi utawa tanpa proteksi bocor bumi 300mA 500mA 650mA nawakake produk sing pas kanggo saben jinis instalasi.

Perlindhungan saka tripping gangguan

■ Imunisasi tumrap gelombang voltase sing asale saka atmosfer
■ Pasokan listrik sing ora terganggu kanggo kenyamanan pangguna sing luwih gedhe

Kaluwihan

■ sawetara piranti rating
■ suhu-ganti rugi
■ proteksi kebocoran bumi sing sensitif banget
■ tundhuk karo standar internasional CEE 27, EN 60898 lan IEC 1009

Nyegah kakehan semangat

■ Pola netral dirancang kanggo nutup dhisik lan pungkasan mbukak kanggo njaga potensial sing tetep.

Tampilan posisi kontak

■ Indikator ijo: kontak mbukak
■ Indikator abang: kontak ditutup

Priksa keamanan

■ Tombol tes bisa digunakake kanggo simulasi kesalahan kebocoran bumi, saengga menehi cara sederhana kanggo mriksa Sistem.

Operasi sing gampang

- operasi ing posisi penyakit
■ Kontur ON / OFF kanthi tombol push
■ rating gampang diganti
■ tameng terminal sing bisa disegel timah
■ sekrup terminal sing ditawan
■ terminais pivoting
■ kabel tembaga nganti 35 mm2
■ netral sing diidentifikasi kanthi warna biru


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: