AC kontaktor AC

Katrangan singkat:

LC1-D Series AC Kontaktor cocog digunakake ing sirkuit nganti voltase 660v, AC 50hz / 60hz, dirating saiki nganti 95A, kanggo nggawe, ngilangi piranti sing asring diwiwiti & mesin-interlocking lsp, dadi kontaktor dalay, mekanik kontaktor interlocking, starter lintang-delta. kanthi relay termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik.


Detail Produk

Tag Produk

1. Deskripsi Produk

HLC-1NT00AAC Cocog Kanggo Ngijolake 50 Utawa 60hz, Tegese Bisa Nganggo 277v, Saiki Nganggo Operasi Nganggo 20A Load Circuit Load Fase Tunggal, Saiki, Akeh Kanggo Sirkuit Utama Piranti Mekanik Tahap Uga Fase Tunggal Kontrol Kompresor Kondisioner Udara.

2 .Kondisi Layanan Biasa lan Instal Kahanan kasebut
a. Ing Suhu Udara Sakubengé, Nilai Bathi Ana +65, Entuk
Nilai Watesan Down -25
b. Ndhuwur Lokasi Instalasi Ora Ngluwihi 2000m
c. Peringkat Polusi Udara Ana 2 Tataran
d. Instal Kategori Iki Ii;
e. Cicilan Ngadhepi Gradien Ora Ndhuwur ± 5 °
f. Undhang-undhang, Pengaruh lan Geter sing Ora Apik banget.

3. Parameter Teknis Induk
a. Koil Kontaktor Ngumpulake 75% ~ 110% Kita Bisa dipercaya
Makarya, Tegese Metu ing 20% ​​~ 70% Kita
b. Kategori Panganggo Kontaktor: Ac-1Ac8a
c. Kontaktor Kanthi Papan 0.4m, Swara ing Ngisor 40db.

4. Nginstal Spesifikasi Lan Nginstal Ukuran

a. Instalasi Cara Bisa Diatasi Kanggo Screw, Sawetara Loro Jenis Nginstal Ukuran Kanggo Pilih Siji Jinis Ukuran sing Pas lan Plane Horisontal minangka Gradien Bentuk Vertikal Ora luwih gedhe ± 5 °

b. Sadurunge Gunakake Kudu mriksa Terminal Listrik lan Kontaktor
Cepet Sambungake Apa sisipan Tekan, Bisa dipercaya, Nyingkiri Nggawe
Pecah, Konco Pungkasan Bisa Nggawe Listrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: