Pemutus sirkuit Afrika PG MCCB

Katrangan singkat:

Lamaran

JMC (GMC) seri AC Kontaktor cocog digunakake ing sirkuit nganti voltase dirating 660VAC 50Hz utawa 60Hz, dirating saiki nganti 95A, kanggo nggawe, ngrusak, asring miwiti & piranti mesin interlocking lsp, dadi kontaktor telat, contactor inter-loking mekanik, starter star-delta. kanthi relay kakehan termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik. Kontaktor diproduksi miturut IEC60947-4.

 

Pemutus arus residu sing bisa disetel seri PG JVM8 cocok kanggo AC 50 / 60Hz, sirkuit 250 / 440V, supaya ora kakehan, sirkuit cendhak lan liya-liyane. Yen ana bahaya kejut utawa bocor bumi, bakal langsung mlaku. Sanalika, dirating saiki nglindhungi kakehan bisa diatur.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi
Pemutus Sirkuit Saiki Sisa
1. Kapasitas rusak dhuwur.
2. Desain pemutus modern, modern
Tes 3,100% sadurunge dikirim.
4. Rega kompetitif & layanan profesional.
Jinis
PG
Kutub 2P, 4P
Tegangan (V) 250V / 440V
Dinilai Saiki (A) 10,15,20,25,30,45,50,60A Luwes
Leakage Motion Saiki (mA) 300mA, 500mA
Kebocoran Mati Saiki (mA) 150mA, 250mA
NFC61450 Standar, IEC61008
Rincian Liyane
Pemutus sirkuit Afrika PG MCCB
Pemutus sirkuit afrika PG MCCBA
Range pemutus sirkuit PG, wiwit 5 nganti 60 A,
(1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), kanthi utawa tanpa proteksi bocor bumi (300 mA - 500 mA utawa 650 mA), nawakake produk sing pas kanggo kabeh jinis instalasi.
prinsip operasi
■ sambungan layanan minangka antarmuka ing antarane Utility lan pelanggan pangguna pungkasan.
■ padha nyambungake instalasi listrik pelanggan menyang jaringan distribusi daya.
kaluwihan
■ produk murah, cocog kanggo sambungan layanan konvensional.
■ sawetara piranti rating
■ sawetara tingkat sensitivitas kebocoran bumi.
■ dikompilasi karo standar Perancis NFC 61 450.
nglindhungi instalasi konsumen

sheet data teknis
keslametan
■ ganti rugi termal
□ setelan pôle ora kena pengaruh suhu lingkungan.
■ piranti residual saiki
□ Sistem sing bisa dipercaya banget, kanthi mandhiri
□ imunisasi tumrap lonjakan voltase sing asale saka atmosfer
□ pasokan listrik sing ora ditemtokake kanggo kenyamanan pangguna sing luwih gedhe.
■ prévensi saka overvoltage
□ pôle netral dirancang kanggo nutup dhisik lan pungkasan mbukak kanggo njaga potensial sing tetep.
ciri listrik
■ wektu istirahat kebocoran bumi
□ <0,2 s kanggo 1 Mdn
□ <0,1 s kanggo 1 SAI
■ bocor kebocoran bumi □ 300 mA, 500 mA utawa 650 mA,
■ température operasi
□ - 5 • C nganti + 55 0 C
■ gulung voltase
1 pôle + netral <0,9 V ■ résistansi isolasi □> 2MO
■ tahan dielektrik
□ 2 kV AC sajrone 1 menit
4 kV ing antarane pôle lan pigura
■ kurva kesandhung
Jinis C
ciri liyane
□ 8 dina ing ruang lembab (siklus CCTU4)
■ bobote:
□ 2-tiang: 0,6 kg - 4-tiang: 1,0 kg
gampang operasi
■ operasi ing posisi penyakit
Kontrol H ON / OFF kanthi tombol push
■ rating gampang diganti
■ tameng terminal sing bisa disegel timah
■ sekrup terminal sing ditawan
■ terminais pivoting
■ kabel tembaga nganti 35 mm2
■ netral sing diidentifikasi kanthi warna biru
lingkungan
■ Proteksi IP 40

Range pemutus sirkuit DDI, wiwit 5 nganti 60A,
(1 Ph + N) utawa (3 Ph + N), nganggo utawa tanpa proteksi bocor bumi 300mA 500mA 650mA nawakake produk sing pas kanggo saben jinis instalasi.
Nyegah kakehan semangat
■ Pola netral dirancang kanggo nutup dhisik lan pungkasan mbukak kanggo njaga potensial sing tetep.
Perlindhungan saka tripping gangguan
■ Imunisasi tumrap gelombang voltase sing asale saka atmosfer
■ Pasokan listrik sing ora terganggu kanggo kenyamanan pangguna sing luwih gedhe
Tampilan posisi kontak
■ Indikator ijo: kontak mbukak
■ Indikator abang: kontak ditutup
Priksa keamanan
■ Tombol tes bisa digunakake kanggo simulasi kesalahan kebocoran bumi, saengga menehi cara sederhana kanggo mriksa Sistem.
Operasi sing gampang
- operasi ing posisi penyakit
■ Kontur ON / OFF kanthi tombol push
■ rating gampang diganti
■ tameng terminal sing bisa disegel timah
■ sekrup terminal sing ditawan
■ terminais pivoting
■ kabel tembaga nganti 35 mm2
■ netral sing diidentifikasi kanthi warna biru


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: