Kontaktor AC

  • CJX2-F Series AC Contactor

    Kontaktor Seri AC CJX2-F

     

     

    Kontaktor seri AC CJX2-F cocog kanggo AC 50 / 60Hz, voltase dirating nganti 1000V, sirkuit 115-800A saiki, digunakake kanggo arus bejat jarak adoh lan wiwitan utawa kontrol motor asring. Iki uga digunakake kanggo ngontrol sirkuit distribusi listrik kanthi arus 200-1600A.

  • JMC(GMC)series 20A-200A AC Contactor

    JMC (GMC) seri Kontaktor AC 20A-200A

    JMC (GMC) seri Kontaktor AC 20A-200A

    Lamaran

    JMC (GMC) seri AC Kontaktor cocog digunakake ing sirkuit nganti voltase dirating 660VAC 50Hz utawa 60Hz,, dirating saiki nganti 95A, kanggo nggawe, ngrusak, asring miwiti & piranti mesin interlocking lsp, dadi kontaktor telat, contactor inter-loking mekanik, starter star-delta. kanthi relay kakehan termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik. Kontaktor diproduksi miturut lEC60947-4.

     

     

  • CJX2-K(LC1-K) Series AC Contactors

    Kontaktor Seri AC CJX2-K (LC1-K)

    Kontaktor Seri AC CJX2-K (LC1-K)

    Aplikasi:  

    Kontaktor AC seri CJX2-K cocog digunakake ing sirkuit nganti tingkat lan asring diwiwiti, ngontrol motor AC. Kajaba saka klompok kontak tambahan menyang kontaktor, dikombinasikake karo relay termal sing tepat, bisa tumindak nglindhungi sirkuit sing kudu kakehan. Sesuai karo 1EC60947-4-1.

     

    Kondisi Mlaku lan Instalasi Normal:

    1. Suhu udara sekitar: -5 ℃ + 40 ℃. regane rata-rata ora kudu ngluwihi + 35 ℃ sajrone 24 jam
    2. Dhuwur: paling akeh 2000m.
    3. Kondhisi atmosfer: Nalika suhu 40 ℃, kelembapan atom biasane paling dhuwur 50%. Yen ing suhu sing cukup sithik, bisa duwe asor relatif luwih dhuwur. Kelembapan relatif maksimal saben wulan ora luwih saka 90%. Langkah-langkah khusus kudu ditindakake amarga ana ebun.
    4. Kelas polusi: Kelas 3
    5. Kategori instalasi: Ⅲ
    6. Kondhisi instalasi: Gelar kecenderungan ing antarane permukaan pas lan permukaan vertikal ora kudu ngluwihi II
    7. Kejutan efek: Produk kudu dipasang lan digunakake ing papan sing asring goyang lan kena pengaruh.

  • CJX2-F Series AC Contactor

    Kontaktor Seri AC CJX2-F

    Klem Piercing Insulasi 10KV

    Aplikasi:  

    Kontraktor AC CJX2-Fseries (sing mengko dadi kontaktor) dirancang kanggo nggawe sirkuit utama, asring miwiti lan ngontrol motor AC ing sistem tenaga kanthi frekuensi AC 50 Hz (utawa 60 Hz), yen dilengkapi koil khusus, frekuensi bisa be40 ~ 400Hz, voltase operasi sing dirating nganti 630v, Bisa digunakake ing macem-macem peralatan listrik, elektromotor lan kontrol sirkuit yen dipasang kanthi balesan utawa peralatan listrik umum liyane. Kajaba iku, bisa digunakake minangka kontaktor interlock mekanik sing dilengkapi klompok tambahan, kepala penundaan udara lan interlock mekanik, utawa wiwitan elektromagnetik kanthi relay termal sing cocog.

     

  • CJX2-K(LC1-K)Series AC Contactor Series

    Seri Kontaktor AC Seri CJX2-K (LC1-K)

     

     

     

    Kontaktor AC seri CJX2-K cocog kanggo sirkuit lan kecepatan wiwitan asring kanggo ngontrol motor AC. Tambahake klompok kontak tambahan kontaktor, urip kanthi relay termal sing cocog, lan bisa njupuk tindakan kanggo nglindhungi sirkuit saka kakehan. Iku tundhuk karo IEC60947-4-1

  • CJX2-D series AC contactor

    Kontaktor seri AC CJX2-D

    Lamaran

    Kontaktor seri AC CJX2-D cocog kanggo digunakake ing sirkuit nganti voltase dirating 660V AC 50Hz utawa 60Hz, dirating saiki nganti 660A, kanggo nggawe, ngrusak, asring miwiti & ngontrol motor AC, digabungake karo blok kontak tambahan, wektu tundha & piranti interlicking mesin lsp, dadi kontaktor keterlambatan, kontaktor interlocking mekanik, starter lintang-edlta. Kanthi relay termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik.

     

    Spesifikasi

    图片1

     

     

    Ukuran & Ukuran Mounting

    图片2

  • 20-40 FLA 1p/2p AC AIR CONDITIONING CONTACTOR

    20-40 FLA 1p / 2p AC KONTAK ACARA KONTAK

    Lamaran

    Kontaktor AC (ing ngisor iki diarani kontaktor), umume ditrapake kanggo 50Hz utawa 60Hz, kanthi voltase operasional dinilai kelas ing AC-8a
    Arus paling dhuwur ing sirkuit 240V utawa 277V nganti 40A cocog kanggo miwiti lan ngontrol AC phase siji-motor (kompresor) lan beban fase tunggal liyane.
    Umume digunakake ing industri alat rumah tangga, utamane ing industri AC. Bisa ngganti jinis impor asing lan produk tradisional domestik sing padha,
    Ketemu IEC 60947. 4, UL508 lan GB 14048 .4 standar.

     

    Fitur 

    1. Coil VA murah kanggo operasi sing adhem lan nambah umur.
    2. Operasi sepi.
    3. Kurung soyo tambah gaya universal wis ana bolongan sing dipasang.
    4. Kontak rem kaping pindho nggawe make lan break positif.
    5. Konektor terminal utawa tekanan sekrup lan koneksi cepet kaping pindho 1/4.
    6. Disedhiyakake ing kabeh model supaya gampang dipasang.

     

  • 50-90 FLA Air Conditioning Ac Contactor

    50-90 AC AC Kontaktor AC

    Lamaran

    Kontaktor AC (ing ngisor iki diarani kontaktor), umume ditrapake kanggo 50Hz utawa 60Hz, kanthi voltase operasional dinilai kelas ing AC-8a
    Arus paling dhuwur ing sirkuit 240V utawa 277V nganti 40A cocog kanggo miwiti lan ngontrol AC phase siji-motor (kompresor) lan beban fase tunggal liyane.
    Umume digunakake ing industri alat rumah tangga, utamane ing industri AC. Bisa ngganti jinis impor asing lan produk tradisional domestik sing padha,
    Ketemu IEC 60947. 4, UL508 lan GB 14048 .4 standar.

     

     

     

  • Air conditioner ac contactor

    AC kontaktor AC

    LC1-D Series AC Kontaktor cocog digunakake ing sirkuit nganti voltase 660v, AC 50hz / 60hz, dirating saiki nganti 95A, kanggo nggawe, ngilangi piranti sing asring diwiwiti & mesin-interlocking lsp, dadi kontaktor dalay, mekanik kontaktor interlocking, starter lintang-delta. kanthi relay termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik.

  • CT Series Household  contactor

    Kontaktor Rumah Tangga CT Series

    Lamaran

    Kontaktor AC Seri AC ing Rumah Tangga cocok digunakake ing sirkuit nganti voltase dirating 400V AC 50Hz utawa 60Hz, dirating saiki nganti 63A, kanggo ngontrol peralatan rumah tangga & panggunaan mikro sing kurang panggunaan, uga ngontrol muatan motor kluwarga, sing daya kontrol bakal dikurangi, Produk digunakake kanggo kulawarga, hotel, apartemen lan liya-liyane, lan bisa diwujudake kanthi fungsi otomatis, Produk kasebut cocog karo standar GB17885, IEC61095, EN61095.

  • JMC Series Ac Contactor

    Kontaktor Seri JMC Ac

    Lamaran

    JMC (GMC) seri AC Kontaktor cocog digunakake ing sirkuit nganti voltase dirating 660VAC 50Hz utawa 60Hz, dirating saiki nganti 95A, kanggo nggawe, ngrusak, asring miwiti & piranti mesin interlocking lsp, dadi kontaktor telat, contactor inter-loking mekanik, starter star-delta. kanthi relay kakehan termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik. Kontaktor diproduksi miturut IEC60947-4.

     

     

  • New CJX2-D09-D95

    CJX2-D09-D95 Anyar

    Lamaran

    Kontaktor AC seri CJX2-D cocog kanggo digunakake ing sirkuit nganti voltase dirating 660V AC 50Hz kr 60Hz, dirating saiki nganti 660A, kanggo nggawe, mecah, asring miwiti & ngontrol motor AC, digabungake karo blok kontak tambahan, wektu tundha & piranti interlicking mesin lsp, dadi kontaktor keterlambatan, kontaktor interlocking mekanik, starter lintang-edlta. Kanthi relay termal, digabungake dadi wiwitan elektromagnetik。