Babagan Kita

about us

Babagan JUNWEI

Yueqing JUNWEI Electrical Co., Ltd., dununge ana ing pemandangan resor Yandang Mountain ing Shanxi, kali muara Laut China Wétan, sing ana ing 104 negara dalan, mung 20 menit saka bandara Wenzhou nganggo mobil, segara lan udara transportasi trep banget, sekumpulan riset ilmiah, pengembangan, manufaktur, penjualan, minangka salah sawijining perusahaan saham gabungan.

Perusahaan iki spesialis ing produksi: relay termal, contactor, breaker (jinis plastik), starter, breaker circuit miniatur, protector motor lan puluhan produk liyane. kayata desain tampilan produk, gaya unik, garis alus, apik lan loman. Sambungake bagean miturut standarisasi desain, universalitas sing kuat, bisa dicocogake, kinerja lan struktur utawa luwih apik tinimbang standar industri sing relevan, kisaran produk, kualitas, kinerja stabil, sawetara produk bisa ngganti produk impor, peralatan canggih perusahaan, teknologi diwasa duwe peralatan deteksi canggih domestik kanggo reliabilitas Produksi nyedhiyakake jaminan sing paling dhasar.

Kualitas

Kaping pisanan

Pelanggan

Kaping pisanan

Pragmatik

Inovasi

Manut Ing

Kredibilitas

Kauntungan Kita

Napa Pilih Kita
Napa Pilih Kita

Ngenani konsep inovasi, inovasi manajemen lan kombinasi inovasi teknologi, kanthi efektif ningkatake pembangunan berkelanjutan. Perusahaan game bakal kaya biyen ing dalan inovasi sing liwat macem-macem departemen, saben posisi perbaikan lan inovasi terus-terusan, saengga kualitas produk, level manajemen, keuntungan ekonomi lan kualitas umume perusahaan dadi promosi sing apik banget. Sampeyan kudu negesake, manajemen kudu nggatekake efisiensi; kanggo nambah efisiensi kerja, nyuda biaya produksi; sales supaya fokus ing pangembangan pelanggan mewah; teknologi kanggo stabil kualitas lan nyepetake riset lan pangembangan permintaan pasar produk anyar.

Perusahaan mesthi entuk kualitas kelas kapisan, layanan kelas kapisan, reputasi kelas siji karo para pelanggan, kerja bareng, kerja bareng kanggo nggawe cithak biru sing hebat.